Кокосовий пиріг підкорить розум самого запеклого гурмана і розтопить лід у серці найсердитішого чоловіка. Цей десерт настільки смачний, ніжний і ароматний, що встояти перед ним практично неможливо. Ніжне бісквітне тісто, немов цукрова вата, тане в роті, залишаючи після себе солодкий слід. А кокосова стружка нагадаэ, що десь там існує екзотика. Більше того, саме цей десерт змусить вас закрити очі і відчути себе на березі моря, під зеленою пальмою, на безкрайньому пляжі, де тільки піна омиває ваші ноги. Цей десерт змусить вас поринути у мрії посеред довгого робочого дня, і, може, навіть впевнено піти назустріч цій мрії.
Все змішати (крім вершків) і вилити у форму.
Для начинки змішати в сухому посуді 3/4 склянки цукру з 100 г. кокосової стружки і 1 пакетиком ванільного цукру.
Цю суміш рівномірно розподілити по всій поверхні тіста.
Поставити в нагріту духовку і випікати при температурі 180-200°C градусів близько 25-30 хвилин.
Слідкувати, щоб не підгоріла кокосова стружка (хвилин через 10 з початку випікання можна прикрити пиріг фольгою).
Гарячий готовий пиріг рівномірно полити 1 склянкою вершків.