У святвечір 24-го грудня у мексиканців разом з традиційними різдвяними стравами на стіл подаються гарячі напої: пончо, сидр та ін. Гарячий мексиканський сидр - це різновид теплого зігріваючого коктейлю, що має корисні властивості. Він такий же смачний, як яблучний сидр, але невелика порція міцного алкоголю (текіла, лікер) додає йому більше енергетики та тепла. З яблучним смаком сидру дуже добре поєднуються цитрусові. Тому в нього часто додають терту цедру, апельсиновий або лимонний сік, це вносить новий відтінок у звичний смак яблука, а при розливі сидру по склянках, його можна прикрасити часточками апельсина або лимона.
Змішати в каструлі сидр, 1,5 ст. л. лимонного соку і сіль. Поставити суміш на вогонь, довести до кипіння.
Додати в каструлю текілу і лікер. Поступово нагріти до гарячого стану.
При подачі розлити сидр у склянки, подавати відразу ж.