Все, що вам потрібно, це три інгридієнта, які ви знайдете в будь-якому магазині, тридцять хвилин вільного часу і гарний настрій, аби приготувати щось смачне і веселе. Сьогодні мармелад трохи загубився серед всього розмаїття барвистих і не дуже натуральних солодощів. Саме тому ми пропонуємо вам приготувати ці диво-ласощі, аби нагодувати домашніх не хімією, а солодощами. Готувати мармелад простіше простого, хоч це так і не здається з першого погляду. Але подивившись на остаточний результат, ви будете, як дитина, радіти яскравим шматочках щастя і смаку. Аромат апельсина заповнить ваш будинок літом і легкістю. Приємного апетиту!
Віджати сік з апельсинів і розділити в 2 ємності.
У 250 мл. замочити агар-агар на 20 хвилин.
80 мл. соку вилити в каструльку, додати цукор (2 ст. л. або скільки вважаєте за потрібне) і довести до кипіння.
У киплячий сік влити сік із замоченим агаром і проварити ще 1-2 хвилини.
Готовий розчин розлити по формах (можна взяти формочки для льоду) і залишити для застигання. Агар застигає швидко (вже при кімнатній температурі).
Потім перемістити в холодильник (можна перед цим обваляти в цукрі). Цукерочки легко виймаються з форми. Насолоджуйтесь!