Курячі відбивні у морквяній паніровці
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Курячі відбивні у морквяній паніровці

Як відомо, курячі відбивні містять в собі набагато менше жирів, ніж, наприклад, свинячі. Вони більш пісні, ну а саме м'ясо курки містить в собі багато білка - це корисно для організму, і через це їсти такі відбивні можна навіть на вечерю, тому що білок на ніч їсти не шкідливо. Ми пропонуємо рецепт курячих відбивних в незвичайній паніровці з моркви. По-перше, вона робить смак відбивних трохи іншим, цікавим. По-друге, відбивні на вигляд мають красивий яскравий морквяний колір. Так що полюбити їх можна не тільки за приємний смак, але і цікаве забарвлення. Тому подавати такі відбивні можна не тільки на звичайну вечерю, а й гостям на святі також.

Інгредієнти

  • Куряче філе - 4 шт.
  • Морква (середня) - 2 шт.
  • Панірувальні сухарі - 5 ст. л.
  • Кріп - за смаком
  • Яйце - 1 шт.
  • Борошно - 0,5 склянки
  • Рослинна олія - 10 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Куряче філе промити, відбити з обидвох сторін, промокнути паперовою серветкою.

  • 02

    Моркву натерти на дрібній терці. Кріп (можна взяти і сухий) подрібнити. З'єднати моркву і кріп, додати панірувальні сухарі, перемішати.

  • 03

    Яйце з'єднати з двома столовими ложками рослинної олії, злегка збити.

  • 04

    Кожну відбивну посолити і поперчити з двох сторін. Обваляти в борошні, потім умочити в яйце, після чого добре обваляти у морквяній паніровці. Смажити в розігрітій рослинній олії з двох сторін на середньому вогні (стежити, щоб морква не підгоріла). Відбивні доходять до готовності доволі швидко.