Сочевичний суп з сиром – це надзвичайно поживно та смачно. Його дуже часто використовували наші предки як ліки, тому в корисності цієї страви немає сумніву. Чечевиця зараз не дуже часто використовується, вона є трішки забутою людьми рослиною, проте загальне погіршення стану навколишнього середовища, потребує активізації нових вітамінних комплексів, саме такою є ця дивовижна складова нашої страви. Проте не слід забувати і про її смакові властивості, які вдало доповнюються ніжним, духмяним сиром. Актуальність даної страви просто зашкалює, її легкість та здатність насичувати організм енергією, приємно порадує вас. Тому готуйте із задоволенням!
Головку часнику очистити, зрізати верх.
Пару цибулин очистити від лушпиння. Моркву очистити і нарізати кружечками.
Сочевицю промити, покласти в каструлю разом з морквою та цибулею, залити водою, довести до кипіння. Посолити, поперчити, зменшити вогонь, варити, поки сочевиця не розвариться (15 хвилин).
Витягнути з каструлі цибулини. Додати запечений часник, подрібнити блендером до отримання однорідної суміші.
Додати натертий на дрібній тертці легкий сир, перемішати до повного розчинення сиру.
Розлити суп по тарілках, прикрасити кінзою і скибочкою лайма.