Для опису цієї страви досить трьох слів: смачний, корисний, легкий. І, незважаючи на кількість інгредієнтів, що видається завеликим, тут немає надлишку ні в калоріях, ні в часі приготування, ні в смаку. Огірок на 95% складається з води, зате все інше дуже складно переоцінити. Ніжна, із злегка терпким горіховим смаком, приємно-зелений м'якуш авокадо надасть смаку неповторність, а м'ясо тунця окрім вишуканого ніжного смаку не лише є легким поживним продуктом, але і цінується за насиченість білком і гемоглобіном. Лосось же дуже гармонійно поєднується з усіма інгредієнтами завдяки своєму делікатесному смаку.
Огірок промити, нарізати тонкими кружальцями, дрібно нарізати лосось.
Авокадо очистити, нарізати дрібними кубиками, відразу полити соком лимона.
Розім'яти тунець виделкою.
З'єднати підготовані інгредієнти, заправити майонезом і посипати зеленню, перемішати.
Перед подачею салат охолодити.