Омлет з креветками
Кількість порцій - 2
Час приготування - 35 хв

Омлет з креветками

Яка страва асоціюється із ситним сніданком? Тут і гадати не потрібно – звичайно ж, всім відомий класичний омлет. Вважається, що ідея поєднувати курячі яйця і молоко належить французам, хоча в багатьох національних кухнях присутні аналогічні страви. Головний девіз, принцип приготування і в теж час гідність омлету: «все геніальне – просто». Ми ж пропонуємо лише трохи «ускладнити» страву, отримавши нову, оригінальну варіацію омлету. При цьому додавши до стандартного набору продуктів всього лише один інгредієнт. Але який – цінний морепродукт, вишуканий делікатес, ніжне і делікатне м'ясо якого з року в рік підкорює серця мільйонів гурманів по всьому світу – королівські креветки.

Інгредієнти

  • Яйця - 3 шт.
  • Креветки (без панциря) - 200 г
  • Молоко - 100 мл
  • Сіль - за смаком
  • Чорний перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Духовку нагрійте до 180°C.

  • 02

    Яйця збийте, додайте сіль, перець.

  • 03

    Влийте молоко, перемішайте.

  • 04

    Додайте креветки, перемішайте.

  • 05

    Вилийте масу до однієї великої або двох маленьких порційних формочек, поставте в духовку і запікайте приблизно 30 хвилин. При подачі прикрасьте зеленню.