Риба - це джерело жирів і білка, цінних вітамінів і мікроелементів, але саме червона риба допомагає довше зберігати молодість організму, тому смакуємо її не тільки із задоволенням, але і з користю. У поєднанні з маринованими грибами, які надають салату свою особливість з пікантним соєвим соусом - це просто вишукано. Але гідним доповненням до цього букету буде помідор, що має ароматний і насичений смак, радує нас не тільки в теплу пору року, а й взимку, коли вітамінів так мало. Петрушка незмінно прикрасить цю страву не тільки виглядом, але і ароматом, який вона зберігає довгий час.
Мариновані гриби вимити, порізати шматочками і протушкувати 3-5 хвилин у невеликій кількості води з соєвим соусом. Потім охолодити.
Всі компоненти нарізати. Рибу різати продовгуватими шматочками, цибулю різати тоненькими напівкільцями, перець - соломкою, а помідори тоненькими шматочками. Половину листків салату порвати, кріп дрібно посікти.
На порційні тарілки покласти ціле листя салату, на них викласти порване листя салату, потім всі компоненти і полити олією, збитою з соком лимона, потім посипати кропом.