Салат з червоною рибою, грибами і помідорами
Кількість порцій - 4
Час приготування - 20 хв

Салат з червоною рибою, грибами і помідорами

Риба - це джерело жирів і білка, цінних вітамінів і мікроелементів, але саме червона риба допомагає довше зберігати молодість організму, тому смакуємо її не тільки із задоволенням, але і з користю. У поєднанні з маринованими грибами, які надають салату свою особливість з пікантним соєвим соусом - це просто вишукано. Але гідним доповненням до цього букету буде помідор, що має ароматний і насичений смак, радує нас не тільки в теплу пору року, а й взимку, коли вітамінів так мало. Петрушка незмінно прикрасить цю страву не тільки виглядом, але і ароматом, який вона зберігає довгий час.

Інгредієнти

  • Слабосолона сьомга або форель - 200г
  • Мариновані гриби - 150г
  • Болгарський перець - 1шт
  • Помідор - 4шт
  • Цибуля - 1шт
  • Салат - за смаком
  • Кріп - 1 пучок
  • Олія - 2 ст. л.
  • Лимонний сік - 2 ч. л.
  • Соєвий соус - 2 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Мариновані гриби вимити, порізати шматочками і протушкувати 3-5 хвилин у невеликій кількості води з соєвим соусом. Потім охолодити.

  • 02

    Всі компоненти нарізати. Рибу різати продовгуватими шматочками, цибулю різати тоненькими напівкільцями, перець - соломкою, а помідори тоненькими шматочками. Половину листків салату порвати, кріп дрібно посікти.

  • 03

    На порційні тарілки покласти ціле листя салату, на них викласти порване листя салату, потім всі компоненти і полити олією, збитою з соком лимона, потім посипати кропом.