Салат "Райський"
Кількість порцій - 3
Час приготування - 20 хв

Салат "Райський"

Це дуже корисний, легкий і смачний салат. Багате вітамінами блюдо, яке здатне прикрасити будь-який стіл. Основним інгредієнтом салату є капуста броколі, яка дуже корисна для нашого організму. Броколі - це справжнє джерело вітамінів і мінералів. Вона добре поєднується з багатьма продуктами, що дозволяє експериментувати і придумувати все нові і нові рецепти салатів. Після варіння капуста повинна залишатися трохи твердуватою, не можна, щоб вона перетворилася на кашу. Відварену капусту відкидають на друшляк і промивають холодною водою, щоб зберегти її колір. Постійно вживаючи в їжу страви з брокколі, можна завжди залишатися ситим і здоровим.

Інгредієнти

  • Броколі - 250 г.
  • Помідори - 3 шт.
  • Яйця - 3 шт.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Консервована кукурудза - 100 г.
  • Соняшникова олія - за смаком
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    До готовності відварити броколі і розібрати капусту на суцвіття.

  • 02

    Цибулю нарізати півкільцями, а яйця і помідори - кубиками.

  • 03

    Змішати дані інгредієнти разом. Додати кукурудзу. Посолити.

  • 04

    Заправити соняшниковою олією.