Це дуже корисний, легкий і смачний салат. Багате вітамінами блюдо, яке здатне прикрасити будь-який стіл. Основним інгредієнтом салату є капуста броколі, яка дуже корисна для нашого організму. Броколі - це справжнє джерело вітамінів і мінералів. Вона добре поєднується з багатьма продуктами, що дозволяє експериментувати і придумувати все нові і нові рецепти салатів. Після варіння капуста повинна залишатися трохи твердуватою, не можна, щоб вона перетворилася на кашу. Відварену капусту відкидають на друшляк і промивають холодною водою, щоб зберегти її колір. Постійно вживаючи в їжу страви з брокколі, можна завжди залишатися ситим і здоровим.
До готовності відварити броколі і розібрати капусту на суцвіття.
Цибулю нарізати півкільцями, а яйця і помідори - кубиками.
Змішати дані інгредієнти разом. Додати кукурудзу. Посолити.
Заправити соняшниковою олією.