Свинина у хрусткій скоринці
Кількість порцій - 2
Час приготування - 40 хв

Свинина у хрусткій скоринці

Звичайно, великий шматок добре підсмаженого м'яса - це вже їжа, але перетворити його в більш вишукану страву з хрусткою скоринкою і пікантними нотками гірчиці теж не важко. А якщо ще й зробити цю хрустку скоринку - справа хвилини? Тоді ви легко підкорите своєю стравою всіх гостей. Гірчиця зі свининою - чудове поєднання, адже вона додає м'ясу особливий пікантний смак, робить його більш соковитим. А в компанії з легким овочевим салатом він стане Обідом з великої літери. Тим більше, що таку страву можна готувати хоч кожен день - вонв не вимагає особливих зусиль і багато часу.

Інгредієнти

  • Свинина (філе) - 500 г
  • Яйце - 1 шт.
  • Гірчиця (звичайна або зерниста) - 2 ст.л.
  • Панірувальні сухарі - 150 г
  • Рослинна олія для смаження - 5 ст.л.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    М'ясо промити, обсушити і нарізати шматочками товщиною приблизно 1 см, посолити.

  • 02

    У мисці злегка збити яйце виделкою, додати гірчицю і ще раз збити.

  • 03

    Кожен шматок м'яса опустити в цю суміш, після чого обваляти в панірувальних сухарях.

  • 04

    Потім обсмажити м'ясо 10 хвилин на розігрітій олії. Після чого перевернути і смажити з іншого боку ще 10 хвилин. Дати стекти зайвому жиру і подавати.